ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

Θέλετε γλυκό χωρίς ζάχαρη ? Γιατί δεν δοκιμάζετε Panna cotta καρύδας με σιρόπι αγαύης από το ETNICO? Η αγαύη είναι κακτοειδές προϊστορικό φυτό που αποτελεί την πρώτη ύλη παραγωγής της τεκίλας. Η γεύση του σιροπιού είναι παρόμοια με αυτή του μελιού κι αρκετά πιο γλυκιά από τη ζάχαρη ενώ έχει αρκετά θρεπτικά στοιχεία, όπως σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο.

0 comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *